Citypaintball

Când spunem paintball, spunem dinamism, distractie, sport, vopsea, echipa, strategie, comunicare, forta de reactie, actiune, adrenalina. Dar Citypaintball inseamna mai mult. Pentru ca noi stim ca forta si avantajul competitiv al oricarei organizatii sunt date de lucrul in echipa va garantam organizarea de team-building-uri, adevarate programe de aventuri outdoor,care sa contribuie la constructia unei echipe solide in cadrul companiei dumneavoastra.Si pentru ca va propunem paintball si distractie outdoor tot noi va putem oferi si echipamentul adecvat.

Am organizat peste 150 de team-building-uri in cei 7 ani de activitate, atat in Bucuresti cat si in diverse locatii din tara. Daca vrei sa organizezi un eveniment pentru compania ta, acceseaza sectiunea Teambuilding pentru a afla mai multe informatii despre toate activitatile pe care le putem organiza.

 • Paint-Bule

  Paint-Bule

  Data de 12 mai a fost marcata de lansarea noii platforme de blogging Bule.ro. Pe langa tortul si petrecerea aferenta, bloggarii au decis sa lase la o parte tastaturile si scrisul, si sa demonstreze ca stiu ce inseamna cu adevarat spiritul de echipa, si ce metoda mai buna decat un turneu de paintball aici la CityPaintball.

 • Cupa studentilor la paintball!

  Absolventii Facultatii de paintball au fost premiati!<br>

  Sambata, 24 aprilie a avut loc la CityPaintball cea de a patra editie a Cupei Studentilor la paintball.

 • Paintball Bunny - Castigatorii!

  Paintball Bunny - Castigatorii!<br>

  Paintball Bunny le-a adus premii! Au venit, au jucat si au castigat!

 • Playboy , Maxim si InStyle la Citypaintball


  Pe 18 august angajatii companiei Attica Media s-au distrat, destins si "impuscat" la Citypaintball.

 • Impuscaturi in spatele Casei Presei Libere

  CityPaintball cheamă la arme pe toţi cei care sunt dispuşi să lupte la propriu pentru dreptul lor la distracţie şi relaxare, pe noul front de 10.000 mp situat pe aliniamentul Şoseaua Străuleşti 4-6, la numai 5 minute de Piaţa Presei Libere.

Din martie se redeschide "sezonul de vanatoare" la CityPaintball. Incarcati
arm..foc de voie cu bile de paintball!

Atentie se trage in spatele Casei Presei Libere!

Paintball-isti si nu numai va asteapta 10.000 mp de adrenalina si distractie in Sos. Straulesti 4-6: trei terenuri de paintball, obstacole varíate: corturi militare, avanposturi, transee, cazemate, o casa parasita, o simulare a unei mine parasite, terasă capacitate 100 persoane - cu extindere până la 200 persoane, aproximativ 70 locuri de parcare, instalaţie de nocturnă, cadru natural - copaci, gazon, deschidere la lac. Tot la noi gasesti si magazin de echipamente de paintball de unde poti sa iti cumperi cele mai tari arme de paintball, cele mai noi masti de paintball, cel maiperformant echipament.


Vino impreuna cu pietenii sau dusmanii si i-a cu tine si cheful de distractie. Restul lasa pe seama noastra.

Anul acesta vom relua o serie de evenimente pentru elevi si studenti, vom continua sa organizam competitii si concursuri dar avem pregatite si multe surprize. La noi oricine poate fi castigator.


Nu mai sta pe ganduri si suna la 0722 COMBAT (0722 266 228) sa iti faci o programare sau completeaza formularul online de pe site, de la contact. Nu o sa regreti, o sa ai parte de cea mai tare distractie.

Vrei sa-ti deschizi un teren si ai nevoie de markere, masti, combinezoane,chiar si seturi de obstacole gonflabile pentru speedball?
Esti pasionat si consideri ca a sosit momentul sa investesti in propriul tau echipament? Vrei pur si simplu sa fii altfel si off-field?
Magazin echipament paintball - contact: 0722401214 ; 0722401215.
bogdanv@citypaintball.ro , florin@citypaintball.ro

www.magazin.citypaintball.ro